, ,

Εξέθεσε τη Χαλκίδα μας το video clip του Μακρόπουλου.


Διαβάσαμε 2-3 φορές τα ευχαριστώ του Δήμου Χαλκιδέων στον τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο.. ο οποίος γύρισε το video clip από νέο του τραγούδι στη Χαλκίδα μας. Δεν μπήκαμε βέβαια στον κόπο να δούμε το βίντεο (λόγω συγκυρίας μάλλον).. το έκανε εντούτοις το eviazoom.gr και ανακάλυψε λαβράκι.. Τώρα.. λαβράκι για τον δημοσιογράφο.. δυστύχημα για όλους εμάς που είδαμε το θέαμα..

Πολλά στιγμιότυπα με την ελληνική σημαία εντελώς σκισμένη πάνω στον ιστό.. μάλλον στο κάστρο των Φύλλων. Με κάθε επιφύλαξη για την τοποθεσία.. αν και μικρή η σημασία της ακριβής τοποθεσίας.. Το ζήτημα είναι ότι το θέαμα είναι άκρως προσβλητικό και απογοητευτικό για την πόλη μας. Μια χαρά η βόλτα του τραγουδιστή και της κοπέλας που συμμετέχει στο βίντεο.. ανέδειξε πολύ όμορφα τοπία του τόπου μας.. όμως όλα τα γκρέμισαν οι αρκετές καθαρές λήψεις που φανερώνουν την προσβολή στο ιερό μας σύμβολο.. στη σημαία μας.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει την ευθύνη – τουλάχιστον φέρει την ηθική ευθύνη – αυτής της δυσάρεστης εξέλιξης. Προφανώς οι σύμβουλοι του δημάρχου που έγραψαν τα συχαρίκια στον τραγουδιστή δεν πρόσεξαν τη σκισμένη σημαία.. πράμα βέβαια περίεργο έως ανήσυχο για τις ικανότητές τους αν είδαν το βίντεο. Ενδεχομένως και να μην είδαν το βίντεο.. κάτι που δεν γίνεται ιδιαιτέρως πιστευτό.. μιας και έγραψαν γι αυτό.

Τι πιστεύουμε στα Μασάλια. Θεωρούμε ότι ο σκηνοθέτης του βίντεο εκμεταλλεύτηκε αυτό το ατόπημα των υπευθύνων για τη διαφύλαξη της σημαίας αυτής.. και λειτουργώντας με δόλο (έβαλε στο κάδρο αρκετών λήψεων τη σκισμένη σημαία) επιδιώκει να διαφημίσει το τραγούδι και το βίντεο κλιπ. Άλλωστε δεν ευθύνεται ο Μαρκόπουλος για την κατάντια αυτή του συμβόλου μας.. ούτε και κανένας δεν θα του επιρρίψει τις ευθύνες..

Θα πρέπει ο δήμος να αναδείξει το ζήτημα και να ζητήσει στο πλαίσιο του δυνατού να αλλάξει το βίντεο. Θα πρέπει να συζητήσει σοβαρά το θέμα και να βρει τι έφταιξε και σε ένα σημείο που αποτελεί αξιοθέατο του τόπου μας.. η ελληνική μας σημαία προσβάλλεται με τόσο βάναυσο τρόπο και αφήνεται στο έλεος των ανέμων.

Καλύτερα χωρίς σημαία.. παρά με μια σκισμένη σημαία.. Είναι απαράδεκτο. Είναι λυπηρό. Είναι προσβλητικό. Ο Δήμος οφείλει πιστεύουμε στα Μασάλια μια εξήγηση και μια δημόσια συγγνώμη. Αναμένουμε τα αντανακλαστικά των αιρετών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab