, ,

Ο Τσάμαρης μπορεί να είναι η επόμενη σελίδα στις αυτοδιοικητικές..


Ο πρόεδρος της ΔΑΕΕΠΕ Χαλκίδας, δημοτικός σύμβουλος με τον Χρήστο Παγώνη, μέλος της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Εύβοιας και πολύ αγαπητό παιδί στην πόλη.. Κώστας Τσάμαρης τολμά και κατεβαίνει ξανά στις δημοτικές εκλογές. Πιστός σε αρχές και σταθερός σε αξίες.. ο Τσάμαρης είναι από εκείνους που δίνουν τις πολιτικές μάχες στην πρώτη γραμμή.. όποιος και να είναι ο αντίπαλος.

Αν και νεαρός σε ηλικία για πολιτικός.. ο Τσάμαρης δεν λιποτακτεί από καμιά μάχη.. γι αυτό και είναι από τα πρόσωπα που στάθηκαν στο ΠΑΣΟΚ Εύβοιας στα πιο δύσκολα.. είναι και αυτός που οδήγησε το άρμα του Χρήστου Παγώνη στην κατάληψη της δημαρχίας παρά του ότι στον 1ο γύρο των προηγούμενων εκλογών ο συνδυασμός γνώρισε συντριπτική ήττα.

Ο Κώστας Τσάμαρης αποτελεί για τη γενιά του έναν έμπειρο στα κοινά άντρα. Ξέρει να κινείται στους χώρους των αποφάσεων και ξέρει και να επιβιώνει. Ξεκίνησε από το μηδέν.. δίχως την στήριξη κανενός πλην της οικογένειάς του και φίλων. Ξεκίνησε δίχως οικονομική συνδρομή και χωρίς φυσικά καμιά συναλλαγή. Ο δήμαρχος τον εμπιστεύτηκε για πρόεδρο ενός κρίσιμου δημοτικού οργανισμού και εκείνος ανταποκρίνεται άριστα στα καθήκοντά του.

Το μόνο που λείπει από τον Τσάμαρη είναι μια δυναμική στήριξη των δημοτών στις ερχόμενες εκλογές.. Γιατί κακά τα ψέματα.. άλλο να βρίσκεσαι στο συμβούλιο με 800 σταυρούς και άλλο με 2000. Τότε πιστεύουμε στα Μασάλια ότι θα δούμε και τον πραγματικό Τσάμαρη.. τον δυναμικό νέο πολιτικό με αρχές, ιδέες, εμπειρία και γνώση για τα πράγματα της πόλης μας.

Γι αυτό λοιπόν.. όσοι σκέφτεστε να ψηφίσετε τον Χρήστο Παγώνη.. μην ξεχάσετε να «σταυρώσετε» τον Τσάμαρη. Η νέα γενιά θέλει ώθηση για να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες.. και να προωθήσει ιδέες εξέλιξης της πόλης μας. Η Χαλκίδα μας δυστυχώς έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης σε πολλούς τομείς.. βελτίωση που μόνο η νέα γενιά μπορεί να φέρει.. η γενιά που διακρίνεται στις επιστήμες, η γενιά που εντυπωσιάζει στο επιχειρείν.. η γενιά που αντιμάχεται τα δεδομένα και την κληρονομιά των μνημονίων..

Ο Τσάμαρης είναι αυτή η γενιά και έχει τη στήριξή μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab