, ,

Με την Έλενα Βάκα κατεβαίνει ο Γιάννης Μπιλάλης.. εκπληρώνοντας και μια επιθυμία!


Ο Γιάννης Μπιλάλης είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και φωτογράφος. Είναι ένας νέος άνθρωπος που δεν θέλει να λαμβάνονται αποφάσεις οι οποίες τον αφορούν.. ερήμην του.. και από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν δικαιωθεί μέχρι σήμερα για τις επιλογές τους. Γι αυτό και σήμερα ανέβασε ένα βίντεο γνωριμίας και συνάμα γνωστοποίησης της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές.. με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε» της υποψήφιας δημάρχου Έλενας Βάκα.

Στα Μασάλια προτρέπουμε τους νέους ανθρώπους να συμμετέχουν στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε με τον χρόνο να ανανεώνεται το σώμα του δημοτικού συμβουλίου.. από εκείνους τους νέους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται ενεργά στην κοινωνία.. στον επιχειρηματικό και εργασιακό στίβο.. Ο Γιάννης Μπιλάλης συμμετείχε και στο παρελθόν σε δημοτικές εκλογές.. όπου τα είχε πάει εξαιρετικά.

Σήμερα εμπιστεύεται την Έλενα Βάκα, με την οποία έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες ζυμώσεις περί των προγραμματικών θέσεων.. θέσεις που ο Γιάννης Μπιλάλης πιστεύει, στηρίζει και φιλοδοξεί με τη συμμετοχή του να τις δει να γίνονται πράξη. Επιπλέον των βασικών αξόνων, ο Γιάννης Μπιλάλης εμπιστεύεται απόλυτα την Έλενα Βάκα.. θεωρώντας την ως το πλέον ικανό και κατάλληλο πρόσωπο για να αλλάξει την πόλη.. την Χαλκίδα η οποία δεν έχει λάβει αυτά που της αξίζουν από τους αιρετούς της.

Η κάθοδος του Γιάννη Μπιλάλη στις εκλογές εξυπηρετεί και έναν προσωπικό λόγο.. Η ενεργή συμμετοχή του στην αυτοδιοίκηση.. στα θέματα που απασχολούν την πόλη του.. εκπληρώνει και την επιθυμία του πατέρα του.. τον οποίον έχασε πέρυσι. Ο Γρηγόρης Μπιλάλης άλλωστε.. πάντα υπήρχε από τους πολίτες που συμμετείχε δυναμικά σε τομείς, φορείς και ομάδες για το κοινό καλό.

Ευχόμαστε εν κατακλείδι στον Γιάννη Μπιλάλη καλή επιτυχία στον αγώνα του.. και του αποδίδουμε τα εύσημα καθώς με την ενεργό συμμετοχή του.. απαντά έμπρακτα σε όλους εκείνους που ισχυρίζονται σήμερα ότι οι νέοι μας δεν ενδιαφερονται για τα ζητήματα του τόπου τους..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab