, , ,

Ελάτε να καταρρίψουμε τα στερεότυπα.. και στις δημοτικές εκλογές της Χαλκίδας..


Επηρεασμένοι στα Μασάλια από την καμπάνια της σοκολάτας Lacta αφιερώνουμε αυτήν την επεξεργασμένη φωτογραφία σε δυο υποψήφιους δημάρχους οι οποίοι φαινομενικά θα παλέψουν μέχρις εσχάτων για τον πολυπόθητο θώκο.. τον δήμαρχο Χρήστο Παγώνη και την δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης Έλενα Βάκα.

Επειδή πολλά ακούγονται στην πιάτσα για ανορθόδοξες τακτικές.. για σκακιστικές κινήσεις και συμφωνίες.. και για βρώμικο παιχνίδι.. θεωρήσαμε πρέπον να προβάλλουμε το μήνυμα αγάπης.. ακόμα και στα «ετερώνυμα» πολιτικά όντα.. Άλλωστε αγαπητοί.. τα τελευταία ακούσματα από την κεντρική πολιτική σκηνή.. αναφέρουν ότι πιθανότατα τον Μάιο θα έχουμε τριπλή κάλπη.. Αυτό από μόνο του μπορεί να επηρεάσει αρκετά τη συσπείρωση στο γαλάζιο στρατόπεδο.. όπου Βάκα και Καθαροσπόρης διεκδικούν τη μερίδα του λέοντος.

Μιας όμως και μιλάμε για τα στερεότυπα.. στα Μασάλια θέτουμε πολύ ψηλά στους παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν τις μαντεψιές μας για τον επόμενο δήμαρχο Χαλκίδας.. το γεγονός ότι η Έλενα Βάκα είναι γυναίκα.. Όχι προς Θεού μη βγάλετε συμπεράσματα για εμάς.. είμαστε σε εντελώς άλλο πνεύμα. Παρά ταύτα φρονούμε πως το φύλλο επηρεάζει στην 2η Κυριακή την επιλογή. Άραγε εμπιστευόμαστε οι Χαλκιδέοι και οι Χαλκιδέες μια γυναίκα στο τιμόνι της πόλης; Αυτό είναι ένα στοίχημα.. και συνάμα ένα στερεότυπο που η υποψηφιότητα της κας Βάκα μας προκαλεί να καταρρίψουμε. Δεν λησμονούμε ότι η υποψήφια δήμαρχος τυγχάνει να έχει καταγραφεί ως πρώτη σε σταυρούς στις τελευταίες εκλογές, στις προτελευταίες εκλογές.. και επιφυλασσόμαστε για πιο παλιά καθώς δεν τηρούμε αρχείο..

Αγάπη μόνο λοιπόν αγαπητοί υποψήφιοι.. Μην τρώγεστε και επιπλέον μην επιτρέπετε κάποιους γελοίους και ανόητους να παίζουν μαζί σας παιχνίδια εντυπώσεων και ιντρίγκων..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab