, ,

Μήνυμα χωρίς χρέωση από τον Γιώργο Σπύρου..


Ένα μήνυμα προς τους συμπολίτες του έστειλε μέσω των social ο δικηγόρος και επιχειρηματίας Γιώργος Σπύρου.. συνοδεύοντας την παραπάνω φωτογραφία. Το μήνυμα έχει κυρίως αποδέκτες ασυνείδητους οι οποίοι πετούν τα σκουπίδια στο δρόμο.. προκειμένου να μην τα κρατήσουν προσωρινά στο αυτοκίνητό τους ώστε να τα πετάξουν σε έναν κάδο απορριμμάτων..

Εύλογα τα παράπονα του Γιώργου Σπύρου.. εύλογο και το συμπέρασμα περί προεκλογικής καθαριότητας στους επαρχιακούς δρόμους. Στα Μασάλια πιστεύουμε ότι στον τομέα της καθαριότητας η υφιστάμενη δημοτική αρχή έχει φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα.. όχι όμως και εντυπωσιακά. Σίγουρα καθίσταται μετρήσιμη η πρόοδος στον τομέα της καθαριότητας.. δεδομένων και των ποσοτικών παραγόντων όπως και των συνθηκών. Εν πάση περιπτώσει.. δεν αποτελεί αρνητικό πρόσημο η καθαριότητα της πόλης για την αξιολόγηση και την κριτική της δημαρχίας Χρήστου Παγώνη. Ο αντιδήμαρχος Βασίλης Τουχτίδης έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης.. κατά την κρίση μας βεβαίως.

Όσον αφορά στην ασυνειδησία του κόσμου.. ο Γιώργος Σπύρου ευγενικά έθεσε το ζήτημα.. ίσως διότι η εικόνα των βρωμιάρηδων είναι πια γνώριμη σε όλους μας.. Η ανάρτηση του κου Σπύρου:

“Χρονια ειχα να το δω αυτο στη Χαλκιδα! Καθαριοτητα στους περιαστικους δρομους και μαλλιστα νωρις την ανοιξη.
Προεκλογικα θα πει κανεις!
Ας ειναι και ετσι. Ας γινει η αρχη και στο τελος κατι θα μεινει.
Επιστρεφοντας ομως, ειδα εκπληκτος φρεσκα σκουπιδια στον ιδιο δρομο.
Αληθεια ποτε προλαβανε;
Το αμαξι λαμπικο και ο δρομος μπ.....λο.
Πραγματικα καποιοι θελουν απο ενα απορριματοφορο να τους παιρνει απο πισω!”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab