, ,

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές... Ποια πρόσωπα της showbiz είναι υποψήφια στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Εδώ και μήνες πρόσωπα της εγχώριας showbiz έχουν ανακοινώσει τις υποψηφιότητές τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. 

Άλλοι ετοιμάζονται να δοκιμαστούν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ως υποψήφιοι δήμαρχοι για πρώτη φορά ή για πολλοστή, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που είπαν το μεγάλο «ναι» για την υποψηφιότητά τους ως περιφερειακοί σύμβουλοι. 

Ποιοι είναι, όμως, οι παρουσιαστές, ηθοποιοί και τραγουδιστές που θα ζητήσουν τη ψήφο μας τον ερχόμενο Μάη και σε ποιες περιοχές θα τους δούμε αν με το καλό εκλεγούν; 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Βούρος 


Το δημαρχιακό θώκο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνος θα διεκδικήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχή Μάη ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βούρος με τον συνδυασμό «Πολιτών Πολιτεία». 

Όπως σημείωσε στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε: «Η υποψηφιότητα μου προέκυψε ως εσωτερική ανάγκη να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και απαντά στην πρόσκληση – πρόκληση που μου απηύθυναν φίλοι, συναγωνιστές και συνδημότες μου. Οι σκέψεις, οι συναντήσεις και οι εποικοδομητικές συζητήσεις πολλών μηνών με ώθησαν να πάρω την απόφαση να μη μείνω αμέτοχος στις προκλήσεις των καιρών. 

Οδηγό της ζωής μου έχω την πρόσφορά στα δημόσια πράγματα και μετά από μακρά πορεία στα μονοπάτια της κοινωνίας γνωρίζω πως το εγχείρημα θα είναι δύσκολο και ο δρόμος ανηφορικός. Στο ερώτημα των φίλων μου “γιατί πας να μπλέξεις” απάντησα ότι το προσωπικό μου χρέος είναι να συμβάλλω στη βελτίωση της κοινωνίας και όχι να παρατηρώ απαθής τη φθορά της». 

Η υποψηφιότητα του Γιάννη Βούρου στηρίζεται από την ΑΕΚ, αλλά και το Κίνημα Αλλαγής. 


Στο πλευρό του ηθοποιού θα βρεθεί και ο Κώστας Μπίγαλης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης θα είναι υποψήφιος στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνος, θέλοντας να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Βούρου σε αυτό το νέο εγχείρημα. 

Ο Τσαλίκης στο πλευρό του Παχατουρίδη 


 Μόλις την τελευταία Κυριακή του Φλεβάρη, ο Γιώργος Τσαλίκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη. Μάλιστα, δήμαρχος και τραγουδιστής ανακοίνωσαν την εκλογική τους συνεργασία με ένα βίντεο στο Instagram. 

Για το δήμο Σαρωνικού βάζει πλώρη ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο θα δούμε τον Γρηγόρη Γκουντάρα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, καθώς ο παρουσιαστής θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο δήμο Σαρωνικού, όπου μαζί με τη σύζυγό του διατηρούν σπίτι. 

Την πρώτη ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του την έκανε η σύζυγός του Νάταλι Κάκκαβα, με τον Γρηγόρη να δίνει την πρώτη του πολιτική συνέντευξη στο TheCaller και να αποκαλύπτει: 

«Την τελευταία δεκαετία ζω με την Ναταλί και τα παιδιά μας το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου στο Λαγονήσι. 'Ένα υπέροχο μέρος που λατρεύουμε όλοι!!! Η πρόταση του νυν δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη, να κατέβω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σαρωνικού, έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Άλλωστε ο κ.Σωφρόνης ξέρει την αγάπη μου, τις σκέψεις μου και το όραμα μου για την ευρύτερη περιοχή. Πάντα με ενδιέφερε η πολιτική σε ένα γενικότερο πλαίσιο, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχω ασχοληθεί ενεργά. Μου αρέσει να ενημερώνομαι, να διαβάζω και να γνωρίζω όσο είναι δυνατό περισσότερο το τι γίνεται στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Όμως εδώ μιλάμε για την τοπική αυτοδιοίκηση που σημαίνει άμεση σχέση του υποψηφίου με τον ψηφοφόρο! Αυτό από μόνο του είναι πολύ γοητευτικό. Με την έννοια του στελέχους, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα!», ανέφερε. 

Ο NIVO υποψήφιος στην Αγία Βαρβάρα 


Ο δημοφιλής τραγουδιστής και ηθοποιός Nivo ή αλλιώς Νίκος Βουρλιώτης, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Βαρβάρα, με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα-Πρώτη Ξανά». 

Το κορίτσι του «3,2,1 Ant1» διεκδικεί μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής 


Τη γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή 3,2,1 του Αντένα και μπορεί οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις να είναι παρελθόν, αλλά όχι οι φιλοδοξίες της για μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αγίας Παρασκευής. 

Ο λόγος για την Άννα- Μαρία Λογοθέτη, που θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αγίας Παρασκευής με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη, «Αγία Παρασκευή- Μια γενιά μπροστά». 

Η ανακοίνωση της παράταξης «Αγία Παρασκευή – Μια γενιά μπροστά»: 

«Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας την Άννα Μαρία Λογοθέτη. Μια εργαζόμενη μητέρα δυναμική ιδιαίτερα κοινωνική με αστείρευτη δύναμη. Δυναμώνει την μεγάλη οικογένεια της παράταξη μας και είναι έτοιμη να συμβάλλει σε αυτή την μάχη που δίνουμε μέχρι τη νίκη.» 

Ο «βασιλιάς της Trash Tv» υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας 


Υποψήφιος για δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας είναι ο Φίλιππος Καμπούρης που έγινε γνωστός από τις Trash εκπομπές του στην τηλεόραση. 

Ο συνδυασμός του έχει όνομα «Μαζί Μπορούμε». Ο κ. Καμπούρης στο παρελθόν είχε θητεύσει δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Μαντούβαλου, που είχε κατέβει στις εκλογές με την στήριξη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. 

Σημειώνεται ότι ο Φίλιππος Καμπούρης παρουσιάζει την εκπομπή «Στη φόρα» που προβάλλεται από το κανάλι ΑΡΤ του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη. 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο εγγονός του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου 


Ο Ανέστης Βλάχος ο νεότερος, εγγονός του σπουδαίου μας ηθοποιού κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Παιανίας- Γλυκών Νερών με το συνδυασμό του Ισίδωρου Μάδη «Αλλάζουμε μαζί». 

Ο παππούς του Ανέστης Βλάχος έχει διατελέσει επί 8 χρόνια αντιδήμαρχος Αθηναίων επί δημαρχίας του Δημήτρη Μπέη. 

Για να δούμε αν θα τα καταφέρει ο Ανέστης Βλάχος να γίνει ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Παιανίας- Γλυκών Νερών. 

Η Κλειώ Δανάη Οθωναίου σε ψηφοδέλτιο για το δήμο Θεσσαλονίκης 


Η Κλειώ Δανάη Οθωναίου, μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δε σταματά να εργάζεται ως ηθοποιός στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Στη συμπρωτεύουσα, άλλωστε ζει με τον μαέστρο σύζυγό της και το παιδί τους. 

Η ηθοποιός φαίνεται ότι πήρε την απόφαση το 2019 να ασχοληθεί με τα κοινά και να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Ζέρβα και της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη». 

Η Τίνα Τράκου οραματίζεται αλλιώς το δήμο Ζωγράφου 


Η τραγουδίστρια Τίνα Τράκου, ...γνωστή από τα τραγούδια «Πάτωμα» και «Έλεος» θα είναι και πάλι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με άλλο αυτή τη φορά συνδυασμό. 

«Η πορεία μου και η εμπειρία μου στα καλλιτεχνικά δρώμενα μου δίνουν τη δυνατότητα να ονειρεύομαι ένα δήμο γεμάτο πολιτιστικά δρώμενα, ζωή και πρόοδο.Η τέχνη σε όλες τις μορφές της,είναι πολιτισμός.Οραματίζομαι έναν δήμο που θα δίνει τη δυνατότητα στους δημότες του να εξελίσσονται ,να μαθαίνουν αλλά και να ψυχαγωγούνται. Έναν δήμο που οι νέοι άνθρωποι θα χαίρονται να τον ζούν. Είμαστε το φωτεινό αύριο ενάντια στο βαλτωμένο σήμερα και σείς, μπορείτε να μας δώσετε τη δύναμη να κάνουμε τα λόγια μας πράξεις», σημειώνει στην επιστολή ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς της. 

ΑΠΟ ΤΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Από το Survivor στο δήμο Κρωπίας 


Η Ειρήνη Κολιδά, αφού δοκίμασε τις ικανότητές της στο Survivor, αλλά και στην παρουσίαση εκπομπών, αποφάσισε να κάνει «Νέο ξεκίνημα», κατεβαίνοντας στον πολιτικό στίβο ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Κορωπί με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου, Δημήτρη Κιούση. 

Από τους πρώτους που έκλεισαν για το δήμο Αμαρουσίου η Σάρα
 

Η Σάρα Εσκενάζυ, η ηθοποιός που αναδείχθηκε μέσα από το Survivor Ι ήταν από τους πρώτους που «έκλεισαν» στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καραμέρου μετά την απόφασή του να μετακινηθεί από την Περιφέρεια Αττικής, στο δήμο Αμαρουσίου. 

Η Σάρα, η οποία ζει και διατηρεί επιχείρηση στο Μαρούσι, θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον ανεξάρτητο συνδυασμό του πρώην δημοσιογράφου. 

To Power of Love τον οδήγησε στο δήμο Ζωγράφου 


Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Power Of Lοve, κατεβαίνει υποψήφιος με την παράταξη «Πολίτες σε δράση» για τον Δήμο Ζωγράφου. 

Ο ίδιος το ανακοίνωσε μέσα από μία φωτογραφία, όπου ποζάρει με τον νυν επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Γιαννακόπουλο. 

Συγκεκριμένα ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ για τον δήμο Ζωγράφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατευθύνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια». 

To My Style Rocks πάει, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έρχεται 


Τη γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks και φαίνεται ότι μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας, η παρουσία της θα μας ακολουθεί τουλάχιστον μέχρι τις επικείμενες εκλογές. 

Η Έφη Αναστασοπούλου, θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, όπως ανακοίνωσε η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”. 

Το μοντέλο, με καταγωγή από την Σύρο, έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχής του στην εκπομπή «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ. 

Πρόκειται για μια υποψηφιότητα έκπληξη που αφορά μια εντυπωσιακή σε παρουσία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, συνδυάζει και την πνευματική καλλιέργεια, καθώς το βιογραφικό που τη συνοδεύει είναι πραγματικά πλούσιο. 

Στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου, στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, η Έφη Αναστασοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, κατανοώ και επιθυμώ πάντοτε μέσω των προτάσεων αυτών να προάγω τον πολιτισμό, την καινοτομία, όλους τους τομείς του τουρισμού, την κοινωνική φροντίδα, την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους. Εκπροσωπώντας την νέα γενιά, επιθυμώ διακαώς να βοηθήσω και να στηρίξω τον τόπο μου καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου». 

Ο «Μισθοφόρος» αυτοπροτάθηκε για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή; 


Ότι ο «Μισθοφόρος» ή αλλιώς Κώστας Αναγνωστόπουλος αυτοπροτάθηκε να κατεβεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος και πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, έγινε γνωστό πριν από λίγες εβδομάδες. Μπορεί η είδηση να μην έχει επιβεβαιωθεί, όμως, φαίνεται ότι ο «Μισθοφόρος» ετοιμάζει τον προεκλογικό του αγώνα, εκμεταλλευόμενος τη δημοφιλία του μετά τη συμμετοχή του στα ριάλιτι Survivor και Nomads. 

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 


Ο Χάρης Ρώμας συστρατεύτηκε από τους πρώτους με τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής. Σε ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός του Γιώργου Πατούλη αναφέρει: «Ο κ. Ρώμας είναι συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης, βραβευμένος πολλές φορές για το έργο του. Έχει σπουδάσει υποκριτική και παράλληλα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αρκετά από τα θεατρικά έργα που έχει συγγράψει έχουν μεταφραστεί και παιχτεί σε θεατρικές σκηνές του εξωτερικού, με πολύ μεγάλη επιτυχία». Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ρώμα ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής: « Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στο συνδυασμό μας τον Χάρη Ρώμα ένα διακεκριμένο καλλιτέχνη με μεγάλη προσφορά. Η επιλογή μας να προχωρήσουμε μαζί, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του διεκδικώντας μία νέα καλύτερη Αττική για όλους μας, σηματοδοτεί και την έμφαση που δίνουμε στον τομέα του πολιτισμού στη χώρα μας. Προτεραιότητα και στόχος μας είναι να ξαναστρέψουμε όλα τα βλέμματα στην Αττική μας διευρύνοντας με σχέδιο και όραμα τις προοπτικές ανάπτυξης και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, κρατώντας τους νέους στην πατρίδα τους. Συνεχίζουμε δυναμικά». Σε δηλώσεις του ο κ. Ρώμας ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την πρόσκληση να συμμετάσχει ως υποψήφιος στο συνδυασμό επισημαίνοντας πως πρόκειται για έναν πολιτικό με σύγχρονη, δημιουργική σκέψη και όραμα. Στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε τους πολίτες της Αττικής με τον καλύτερο τρόπο τόνισε και υπογράμμισε ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση προσφοράς». 

Στον ίδιο αγώνα βάλθηκε και η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη, που είναι και εκείνη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη. 


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης καλωσόρισε την κα Βιδάλη στη «Νέα Αρχή», υπογραμμίζοντας την σπουδαία προσφορά της ηθοποιού στην τέχνη και τον πολιτισμό, η οποία είναι απαραίτητο στοιχείο για το όραμα του υποψήφιου περιφερειάρχη με στόχο να «δημιουργήσει την Μητροπολιτική Περιφέρεια Αττικής, που θα αλλάξει την ζωή των κατοίκων». 

Μπορεί η δουλειά του να μη βρίσκεται γύρω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η εκκεντρική του παρουσία, όσο και η φιλοζωϊκή του δράση, έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί σε δημοσιεύματα του Τύπου. 


Ο ακτιβιστής Παναγιώτης Μήλας θα είναι και αυτός υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Πατούλη, θα είναι υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική».«Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Μήλα στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Παναγιώτης γίνεται μέλος της ομάδας μας. Η έντονη κοινωνική του δράση, η προσφορά του στο συνάνθρωπο καθώς και η ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση των ζώων, θα συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθειά μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης. 

Ο κ. Μήλας είναι ιδρυτής στην εθελοντική ομάδα Angels, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της προστασίας των ζώων, στο κομμάτι των αστέγων και άλλων ευπαθών ομάδων. 

Σε αντίπαλο συνδυασμό για την Περιφέρεια Αττικής, σε εκείνο του Γιάννη Σγουρού θα είναι υποψήφιος ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας. 


Ο Θάνος Καληώρας υπήρξε ήδη για 11 χρόνια Νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος στον Πειραιά. Έχει 30 χρόνια σημαντικής προσφοράς στο θέατρο και την τηλεόραση και έχει ξεχωρίσει εκτός από το ταλέντο του, με το ήθος του και την ευαισθησία του για τα κοινά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab