, ,

Υπόσχονται να μην ξαναδούμε στη Χαλκίδα εικόνες ντροπής από πλημμύρες..


Ο συνδυασμός του Τάσου Καλαθέρη, ο οποίος στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει τον δικό του τρόπο να επικοινωνεί με τους Χαλκιδέους.. Είτε ο υποψήφιος δήμαρχος, ή μέλη του συνδυασμού του, πιάνουν ένα ένα τα προβλήματα και επιχειρηματολογούν στο πως εκείνοι θα τα λύσουν αν τους επιλέξουν οι δημότες στις εκλογές του Μαΐου.. Ένα πρόβλημα που έψαχνε χρόνια λύση και λύση δεν βρήκε.. είναι η λειτουργία της ΔΕΥΑΧ και το φαινόμενο πια.. όποτε βρέχει λίγο να πλημμυρίζουν δρόμοι και ολόκληρες γειτονιές..

Όπως αντιλαμβανόμαστε.. το πρόβλημα είναι τεράστιο.. όχι μόνο για τους συνδημότες που βιώνουν πρώτοι τις συνέπειες των πλημμυρών.. αλλά και για όλο το κοινωνικό σύνολο.. το οποίο σε βάθος χρόνου θα υποστεί τα αποτελέσματα της μόλυνσης που προκύπτουν από λιμνάζοντα νερά.. Έντομα και μικροοργανισμοί που από την εστία μόλυνσης μεταδίδονται σε ολόκληρη την πόλη απειλούν την υγεία μας.. και αυτός ο ισχυρισμός διόλου υπερβολικός δεν νομίζουμε ότι είναι..

Ο συνδυασμός του Τάσου Καλαθέρη θέλοντας να γνωρίσει στους δημότες το τι προτίθεται να πράξει με τη λειτουργία της ΔΕΥΑΧ.. μπήκε στον πειρασμό να μας υποσχεθεί.. ότι εκείνοι μπορούν.. να μην ξαναδούμε εικόνες ντροπής από τις πλημμύρες.. Καθίσταται αυτό ως μια βαριά υπόσχεση.. δεδομένης και της δυσκολίας του εγχειρήματος.. Εντούτοις, οι άνθρωποι του Τάσου Καλαθέρη δείχνουν να μην αστειεύονται.. και ένας από αυτούς.. ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μπάρμπας.. με το παρακάτω βίντεο.. μας το κάνει σαφές αυτό..

Δείτε το βίντεο.. και δεσμεύστε τις υποσχέσεις για να πάμε ένα βήμα παραπέρα..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab