, ,

Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ Άννα Παππά είναι αυτό που θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Εύβοια..


Με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ ξεκινά κι επίσημα για εμάς στα Μασάλια η προεκλογική περίοδος. Σκοπός μας είναι να σας γνωρίσουμε πρόσωπα που η υποψηφιότητά τους παρουσιάζει ενδιαφέρον.. Ένα τέτοιο πρόσωπο – το οποίο μας κάνει ποδαρικό – είναι η κυρία Άννα Παππά. Πιστεύουμε ότι μια δυναμική γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών και επιτυχημένη επαγγελματίας.. αποτελεί τον καθρέπτη της ΝΔ που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Να σας γνωρίσουμε λοιπόν την υποψήφια βουλευτή Εύβοιας Άννα Παππά.

Η Άννα Παππά, κόρη του γνωστού ιατρού γυναικολόγου Δημητρίου Παππά, είναι παντρεμένη και μητέρα τρίδυμων αγοριών. Είναι αρχιτέκτονας μηχανικός και μετά την απόκτηση του πτυχίου της το 1999 έχει εργαστεί για μία διετία στον ιδιωτικό τομέα.. ενώ από τότε μέχρι σήμερα.. εργάζεται στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας. Έχουμε να σημειώσουμε πάνω σ’ αυτό.. ότι η Άννα Παππά θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη για το νομό.. μιας και εκεί στερείται η Εύβοια.. στα έργα που δεν έγιναν και που κράτησαν πίσω την ανάπτυξη είτε στον τουρισμό ή γενικά στον εμπορικό τομέα.

Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Τη διετία 2017-2018 εκλέχθηκε πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην ιστορία του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Νομού Ευβοίας, με το ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ.

Για να συμμετάσχει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για συμμετοχή νέων ανθρώπων στην μεγάλη προσπάθεια για την επόμενη ημέρα, αποφασιστικό ρόλο έπαιξαν τα όσα είδε τα τελευταία 4 χρόνια να συμβαίνουν στη χώρα μας και το τολμηρό, ρεαλιστικό, σοβαρό και φιλελεύθερο πρόγραμμα της ΝΔ.

Ως γυναίκα εκτός του πολιτικού προσκηνίου, ενεργοποιείται δυναμικά στην πολιτική σκηνή, γιατί πιστεύει ότι η αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στις δημοκρατικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων ενισχύει την αξιοποίηση του συνόλου της κοινωνικής εμπειρίας, επιφέροντας καλύτερη ισορροπία για την Ελλάδα που πραγματικά αξίζουμε.

Αυτή με λίγα λόγια είναι η υποψήφια Άννα Παππά. Θα ακολουθήσει και συνέντευξη της.. με άκρως ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που θα της κάνουμε.. κρίσιμες ερωτήσεις και ουσιαστικές.. όπως πρέπει για υποψήφια του αυριανού κυβερνώντος κόμματος. Ελπίζουμε έτσι να μεταδώσουμε γνώση γύρω από τα πρόσωπα που θα καθορίσουν το μέλλον μας..

Ευχόμαστε, κλείνοντας, στην κυρία Άννα Παππά καλή επιτυχία και επίσης να παραμείνει έτσι δυναμική και προσγειωμένη.. όπως τη γνωρίσαμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab