, ,

Δικαίωση ζωής για τον Θανάση Ζεμπίλη. Η στάση του τον έφερε στη βουλή.


Ένας από τους λόγους που μας ικανοποίησαν τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών.. είναι ότι ο Θανάσης Ζεμπίλης θα μας εκπροσωπεί στη βουλή. Τρία πράγματα που τον χαρακτηρίζουν θα σημειώσουμε μονάχα.. όντας αυτή τη φορά λακωνικοί.

Πρώτον ο πρώην δήμαρχος (δις) Χαλκιδέων έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα στον λαό του μόχθου.. και δεν ξεχωρίζει ψηφοφόρους και μη. Ως δήμαρχος τύγχανε ευρείας αποδοχής.. και από όλα τα ιδεολογικά στρώματα της κοινωνίας μας.

Δεύτερον.. και το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό.. ο Θανάσης Ζεμπίλης δεν χρωστά σε κανέναν. Κανένα επιχειρηματικό ή άλλο συμφέρον δεν βρίσκεται από πίσω.. και δεν συνδέεται με την επιτυχία του εκλογικού αποτελέσματος.

Τρίτον.. και ίσως το πιο σημαντικό.. ο νέος γαλάζιος βουλευτής ξέρει να λέει και τα μεγάλα όχι όπου χρειάζεται.. μη υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος. Έχει δείξει τα δείγματα γραφής πάνω σ’ αυτό.. όταν άσκησε κατά καιρούς κριτική στον τρόπο άσκησης της εξουσίας ακόμα και από παλαιότερες γαλάζιες κυβερνήσεις. Επειδή η χώρα βρίσκεται ακόμα σε μνημονιακό κλοιό.. καλό θα είναι να υπάρχουν στην κυβέρνηση και άνθρωποι που θα λένε τα πράγματα με το όνομά τους.. και δεν θα χρησιμοποιούν τον ξύλινο λόγο και τα σκονάκια από το Μαξίμου..

Η εκλογή του Θανάση Ζεμπίλη στη βουλή.. αποτελεί μια δικαίωση για την έως τώρα ζωή του ως πολιτικό κεφάλαιο του τόπου.. Απολύτως δίκαιη και σωστή η επιλογή των Ευβοιωτών..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab