,

Τραγική η τακτική της Φώφης. Να μην απορεί μετά για τα νούμερα του ΚΙΝΑΛ..


Τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη συνάντησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.. και ούτε λίγο ούτε πολύ.. έβαλε πλάτες υπέρ της καθαρότητας του προσώπου.. που έτυχε να είναι ο πρωθυπουργός όταν ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπαντωνίου έκαναν πάρτυ διαφθοράς. Τέτοια υποστήριξη πια!! Λες και ο Σημίτης δεν έχει την πολιτική ευθύνη για τα αλισβερίσια των πρωτοκλασάτων υπουργών του με μεγαλοεταιρείες εξοπλιστικών.. Και ο γάιδαρος.. γιατί περί γαιδάρου πρόκειται και όποιος πασόκος διαφωνεί, να βγει να το υποστηρίξει ευθαρσώς.. ούτε ένα συγνώμη στον ελληνικό λαό.. για όλα αυτά τα σκάνδαλα που γινόταν κάτω από τη μύτη του.

Ορισμένοι.. θεωρούν πως έβαλε κι αυτός το δάχτυλο στο μέλι.. και δεν μιλούν για ένα μόνο δάχτυλο. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα.. που σεβόμενοι τη δικαιοσύνη στα Μασάλια δεν μπορούμε επ ουδενί λόγω να το σιγοντάρουμε. Αλλά να κατηγορεί αυτός τον Τσίπρα για ανικανότητα.. που ως πρωθυπουργός θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός των σκανδάλων.. ε είναι αν μη τι άλλο υποκρισία.

Στριμωγμένος ο Κώστας Σημίτης βρήκε αγκαλιά να παρηγορηθεί στην Φώφη. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.. προερχόμενη από μια αποτυχημένη απόπειρα ένωσης της κεντροαριστεράς.. της οποίας η αποτύπωση των τραγελαφικών επιλογών είναι το 6 με 7 σε ποσοστό δημοσκοπήσεων.. άνοιξε όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.. την αγκαλιά της στον τέως πρωθυπουργό.

Το ΚΙΝΑΛ της Φώφης επέλεξε να πάει μαζί με τον Σημίτη.. και όχι να κρατήσει αποστάσεις.. σαν αυτές που διαμηνύουν οι πασόκοι.. ότι εκείνοι αποτελούν το νέο Πασόκ.. ενώ το παλιό έχει μετακομίσει στον Σύριζα. Το ΚΙΝΑΛ της Φώφης δεν είναι άλλο από τον καρπό του Πασόκ επί Σημίτη.. το Πασόκ του Άκη και του Γιάννου. Η πρόεδρός του.. όχι μόνο δεν αποκόπτεται.. αλλά βγαίνει ως σωματοφύλακας του προφίλ ενός ανθρώπου που θυμίζει μια κακιά ναφθαλίνη.. Διαβάστε πως περιγράφει το ethnos.gr τη συνάντηση.. και κρίνετε μόνοι σας..

Μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Κώστα Σημίτη, στο γραφείο του δεύτερου στη Βουλή. Κατά την έξοδό της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως «είναι ξεκάθαρο πως ματαιοπονούν. Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν γιατί εμάς θα μας ξαναβρούν μπροστά τους»

Πάντως προτού ξεκινήσει η συνάντηση, ο πρώην πρωθυπουργός είπε στην Φώφη Γεννηματά πώς ελπίζει την επόμενη φορά που θα συναντηθούν ελπίζει να είναι για καλό. Η απάντηση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ήταν πως η επόμενη τους συνάντηση «θα είναι σίγουρα, το βράδυ των εκλογών». «Το βράδυ των εκλογών θα βρεθούμε για να πανηγυρίσουμε», ανταπάντησε ο πρώην πρωθυπουργός.


Άκης Τσοχατζόπουλος25 Σεπτεμβρίου 199613 Απριλίου 2000Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Σημίτη 1996 (Σεπτέμβριος)
13 Απριλίου 200024 Οκτωβρίου 2001Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Σημίτη 2000
Γιάννος Παπαντωνίου24 Οκτωβρίου 200110 Μαρτίου 2004Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Σημίτη 2000

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab