, ,

Έχει τσαγανό η Έλενα Βάκα. Ήδη έχει κερδίσει.


Κάναμε προχτές μια συζήτηση με φίλους.. και φυσικά την προσοχή κέντρισαν οι δημοτικές εκλογές Χαλκίδας και πιο ειδικά.. οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε η παρέα για την υποψηφιότητα Βάκα. Αυτό που σχολιάσαμε όλοι είναι το ότι αυτή η γυναίκα ήδη έχει καταφέρει να νικήσει στις εκλογές. Με ποιον τρόπο;

Είναι το νούμερο 2 στην παράταξη Ζεμπίλη. Δεν αμφισβητείται αυτό.. πόσο μάλλον μετά το 21-4 επί του Μπάκα στην αιφνιδιαστική ψηφοφορία που έκανε ο Ζεμπίλης. Το νούμερο 2 μιας παράταξης.. πολλές φορές παραμένει πολύ καιρό ως νούμερο 2.. ή άλλες φορές αναγκάζεται να μεταναστεύσει πολιτικά σε άλλον.. ή με άλλον συνδυασμό. Η Έλενα Βάκα.. αυτή τη στιγμή.. είναι ήδη το νούμερο 1. Έχει την πολυτέλεια να εργαστεί μέχρι τις εκλογές.. ως νούμερο 1.

Και όχι μόνο.. Μετά από 2 γαλάζιες υποψηφιότητες.. με δυνατούς αυτοδιοικητικούς .. τον Βασίλη Καθαροσπόρη και τον Γιάννη Μπάκα.. ήλθε η κυρία της παρέας και όχι μόνο συναντήθηκε με τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.. αλλά κέρδισε και την επίσημη μέσω ΝΟΔΕ υποστήριξη από το κόμμα. Πήρε το χρίσμα από τη ΝΔ.. όταν τα χρίσματα σήμερα είναι δυσεύρετα.. και κυρίως.. όταν πριν δήλωσαν το παρών άλλοι 2 ΝΔτες.

Δηλαδή.. σήμερα.. η κα Βάκα.. και είναι το νούμερο 1 της παράταξης, και εμπειρία πολύ μεγάλη έχει για τα δημοτικά θέματα, και δυνατή παρουσία είναι στην πόλη (το απέδειξε στη πράξη με το αποτέλεσμα στις προηγούμενες εκλογές).. και έχει και την βούλα της στήριξης της ΝΔ. Μια γυναίκα που είναι έτοιμη να διοικήσει την πόλη.. που εδώ που τα λέμε.. δεν πρόκοψε και ιδιαίτερα με τόσους άντρες στο τιμόνι..

Τελικά δεν είναι το φύλο.. αλλά ο δάσκαλος.. εκείνος που θα σε μάθει το τιμόνι της αυτοδιοίκησης καλά. Η Έλενα Βάκα μπορεί και να έχει την ευκαιρία να μας το αποδείξει αυτό. Πάντως.. μέχρι τώρα.. σε τοπική διπλωματία.. τα κατάφερε περίφημα.. Είναι ήδη κερδισμένη. Πάει με αέρα στην κάλπη.. όμως βέβαια.. η κάλπη ξέρει άλλα κόλπα..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab