, ,

Τι σόι δήμαρχο θέλουμε στην Χαλκίδα; (Μέρος 1/4)


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο θα επηρεάσει τη ζωή μας σε αυτόν τον όμορφο τόπο.. σε όλες τις περιοχές του δήμου Χαλκιδέων.. το ποιος θα βγει Δήμαρχος την ερχόμενη Κυριακή; Στα Μασάλια αναλογιζόμενοι το βάρος των στιγμών παίρνουμε θέση.. και με 4 θεματικά άρθρα σας γνωρίζουμε 4 λόγους που μας κάνουν να θέλουμε για δήμαρχο Χαλκιδέων τον Χρήστο Παγώνη.

Συνοπτικά οι 4 λόγοι, οι οποίοι βέβαια θα αναπτυχθούν σε ισάριθμα άρθρα, είναι οι εξής:

Θέλουμε δήμαρχο Χαλκίδας να μην φοβάται τα οράματα..
Θέλουμε δήμαρχο Χαλκίδας να κόβει τους Γόρδιους δεσμούς..
Θέλουμε δήμαρχο Χαλκίδας να είναι δίπλα στους δημότες και όχι δίπλα στο κόμμα..
Θέλουμε δήμαρχο να έχει ορίζοντα δημάρχου και όχι ορίζοντα βουλευτή..

Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε τι εννοούμε όταν λέμε ότι θέλουμε δήμαρχο να μην φοβάται τα οράματα.. 



Όταν ανέλαβε δήμαρχος ο Χρήστος Παγώνης.. ένα από τα πιο καίρια σημεία που είχε στο μυαλό του να κάνει ήταν το άνοιγμα της πόρτας στα οράματα εξωστρέφειας και ανάπτυξης. Έτσι λοιπόν, άνοιξε πολύ καλά τ’ αφτιά του σε προτάσεις καινοτόμες, ιδιαίτερες και ίσως τολμηρές. Μια τέτοια πρόταση άλλωστε.. ήταν και το θαλασσινό καρναβάλι. Μια τέτοια πρόταση ήταν και η διοργάνωση διεθνών αθλητικών αγώνων. Μια τέτοια πρόταση ήταν και η Τεχνόπολη του Ευρίπου. Μια τέτοια πρόταση ήταν και το μουσικό σχολείο. Μια τέτοια πρόταση ήταν και οι επεμβάσεις για το συγκοινωνιακό πρόβλημα.. το έξυπνο πάρκινγκ, κόμβοι και νησίδες.. που είτε αρέσει σε κάποιους ή όχι.. πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καλυτέρευση της κατάστασης..

Ο Χρήστος Παγώνης περιμένει με την ολοκλήρωση του σχεδίου πόλεως να δράσει περισσότερο σε οραματικά σχέδια για την πόλη μας. Η ανάπλαση της Βενιζέλου, οι επεμβάσεις σε παραλιακά μέτωπα.. οι κινήσεις για την τόνωση του τουρισμού και ιδίως με την είσοδο στο κάδρο του τουρισμού και την εκμετάλλευση της κρουαζιέρας.. και οι συζητήσεις με τον ΟΛΝΕ για παραχώρηση παραλιακών περιοχών προς αξιοποίηση.. όπως τυγχάνει εξάλλου προς αξιοποίηση το παραλιακό μέτωπο με τις αποθήκες του ΟΣΕ.. Όλα αυτά λοιπόν.. αποτελούν τα τεκμήρια που αποδεικνύουν ότι ο Χρήστος Παγώνης έχει στρατηγικό σχέδιο που αποτελεί το προϊόν των οραμάτων ανθρώπων που αγαπούν την πόλη μας..

Άραγε.. η Έλενα Βάκα τι όραμα έχει για τον δήμο Χαλκιδέων; Γιατί τους δημότες κυρίως μας ενδιαφέρει το σήμερα και αύριο του τόπου μας..







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab