, ,

Έκαναν το ελάχιστο Βάκα και Σπανός.. αλλά είναι μεγάλο κι αυτό..


«Ευχαριστούμε πολύ τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μας κ παλεύει για να σταθεί όρθιο το παιδάκι μας. Να είστε πάντα καλά κ. Σπανέ να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας!!»..

Όποιον Χαλκιδέο –α να ρωτήσεις σήμερα.. το πρώτο θέμα συζήτησης είναι η κατάσταση του Παναγιώτη – Ραφαήλ. Όλοι δε μιλούν με παράπονο για την αναλγησία της κρατικής μηχανής.. η οποία κλείνει μάτια κι αφτιά.. και καταδικάζει το παιδάκι σε θάνατο.. για 3 μόλις εκατομμύρια ευρώ.

Η ιστορία είναι μεγάλη.. κι από σεβασμό στο παιδί και την οικογένεια δεν θέλουμε να αναφερθούμε παραπάνω στην αντιμετώπιση από την κυβέρνηση. Το μόνο θετικό σε σχέση με την πολιτεία.. είναι η αντίδραση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ούτε η περιφέρεια.. πόσο μάλιστα ο δήμος.. δεν μπορούν να βρουν αυτά τα χρήματα. Με 3 εκατομμύρια θα «επαναπάτριζε» το Δάριγκ η δήμαρχος Έλενα Βάκα.. Επομένως αντιλαμβανόμαστε όλοι τον βαθμό δυσκολίας για την τοπική αυτοδιοίκηση στο να δώσει λύση..

Παρά ταύτα.. Έλενα Βάκα και Φάνης Σπανός πράττουν το ελάχιστο.. κι αυτό – αλήθεια – είναι πολύ μεγάλο. Στα Μασάλια το λέμε.. ΜΠΡΑΒΟ σας.

Η Έλενα Βάκα εκεί στην πρώτη γραμμή.. με δράσεις όπως ο σημερινός Μαραθώνιος.. να μιλήσει για το παιδί.. να αναζητήσει χορηγούς.. να τρέξει κι άλλες παράλληλες δράσεις.. ώστε να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό από τη Χαλκίδα μας. Ως άτομο.. το τι έκανε.. το αφήνουμε στη διακριτικότητα που θα πρέπει να διατηρούν οι αγαθοεργίες. Το ίδιο και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.. Αφήνοντας το τι έκανε ως άτομο.. ως περιφερειάρχης πήγε εκεί.. αντίκρισε κατάματα τους γονείς και δήλωσε παρών.

Βάκα και Σπανός λειτουργούν ως αλεξικέραυνο για το κόμμα τους.. προστατεύοντάς το από τους κεραυνούς μίσους του λαού. Μια κυρία – μητέρα ενός παιδιού που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα αλλά με ένα αναγκαίο ποσό της τάξης των 100 χιλιάδων ευρώ – μίλησε για επιτυχημένο μάρκετινγκ στην περίπτωση του Παναγιώτη Ραφαήλ. Το να θεωρήσουμε ότι δυο γονείς θέλουν πριν θάψουν το παιδάκι τους.. να έχουν κινήσει γη και ουρανό.. να έχουν φιλήσει κατουρημένες ποδιές.. να έχουν παρακαλέσει, κλάψει κι απευθυνθεί παντού.. είναι καλό μάρκετινγκ.. τι να πούμε; Είναι το χρέος κάθε γονιού. Γι αυτό κι ο κόσμος έχει τόσο ευαισθητοποιηθεί.. γι αυτό και τα βάζει με την κυβέρνηση και τον υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια.

Στα Μασάλια είμαστε αισιόδοξοι.. Πιστεύουμε αλήθεια ότι ακόμα κι αν το ποσό.. το οποίο σήμερα πλησιάζει το 1 μόλις εκατομμύριο ευρώ από τα 3 που χρειάζονται.. δεν μαζευτεί μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.. Φάνης Σπανός και Έλενα Βάκα.. θα εξασφαλίσουν μέσω των γνωριμιών τους στην κυβέρνηση το υπόλοιπο ποσό. Ο Φάνης Σπανός δεν φωτογραφήθηκε τυχαία με το παιδάκι.. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ώστε να καιροσκοπήσει σε μια τέτοια υπόθεση.. Η φωτογραφία είναι συμβολική και με πλείστα νοήματα. Απευθύνεται σε βουλευτές της Περιφέρειας.. και ακόμα και στον υπουργό των Οικονομικών.

Τα συμπεράσματα δικά σας.. Εμείς εδώ λέμε ΜΠΡΑΒΟ. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ θα τα καταφέρει. Με ασπίδα την αγάπη του κόσμου και των γονιών του..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab