,

Όλα πάνε σκ@τ@ κύριε Μητσοτάκη..


Και ναι.. το μάθαμε κι αυτό.. ότι ο κόσμος ανεβάζει κι άλλο δημοσκοπικά τη ΝΔ… και μάλιστα δηλώνει ότι όλα τα κάνει καλά. Μα καλά.. δουλευόμαστε; Τι πάει καλά δηλαδή; Για την ακρίβεια.. όλα σκ@τ@ πάνε κύριε Μητσοτάκη..

Καταρχάς.. Η αγορά πιο πένθιμη από ποτέ.. Βγείτε λίγο να δείτε. Κυριακή ανοιχτά τα μαγαζιά και με εκπτώσεις.. και η κίνηση είναι εξαιρετικά πεσμένη. Θυμίζει εποχές 2013-15. Ο κόσμος είναι πολύ σφιγμένος και δεν ξοδεύει.. ούτε επενδύει θα λέγαμε. Τα λιγοστά χρήματα που μοιράσατε κύριε Μητσοτάκη.. απόθεμα των 37 δις του Σύριζα.. φαίνεται να ασφαλίζονται για τις δύσκολες μέρες που έρχονται..

Ο κόσμος φοβάται.. φοβάται ακόμα και την εξέλιξη με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.. φοβάται ακόμα και άσχημες εξελίξεις με την γειτονική μας χώρα.. την προκλητική Τουρκία. Η νέα κυβέρνησή σας.. η οποία ειρήσθω εν παρόδω.. υπόσχονταν ασφάλεια πάνω απ’ όλα.. ούτε σε αυτό το επίπεδο παίρνει θετικό βαθμό..

Αυτό το λέει η ζωή.. και φυσικά το κρύβουν τα μεγαλύτερα ΜΜΕ.. Κάθε μέρα και γίνονται θέματα. Λέγονται με τίτλους.. και ύστερα καταχωνιάζονται. Κάθε μέρα και από κάτι.. και τα κανάλια που άλλοτε ήτο λαλίστατα.. πλέον μούγκα..

Ο φόβος επανέρχεται.. Γίνονται κουβέντες για χρεώσεις τραπεζών.. και ότι και καλά τις εμποδίσατε εσείς κύριε πρωθυπουργέ.. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.. οσονούπω έρχονται και οι χρεώσεις.. και όλο αυτό περί του ηρωικού σας όχι στους τραπεζίτες είναι κουκούλωμα.. αυτό πιστεύουμε εμείς στα Μασάλια. Οσονούπω και τα κόκκινα δάνεια.. και εν ευθέτω χρόνω τα μαντάτα για το ασφαλιστικό.. Γιατί όταν πιστεύεις στην ιδιωτική ασφάλεια.. σιγά μην προστατέψεις τη δημόσια..

Το χειρότερο κακό και πλήγμα συνάμα.. το ζουν οι εργαζόμενοι.. Εκεί το αγγουράκι έρχεται σιγά σιγά και λίγο λίγο.. Δεν βγαίνει το ασφαλιστικό;.. Βάλε λίγο πάνω τις εισφορές των επιχειρηματιών και γλύκανέ τους με μειώσεις μισθών και απελευθέρωση κανόνων.. όπως και απολύσεων. Ποιος θα τα πληρώσει όλα; Φυσικά ο εργαζόμενος..

Και για να μην ακουγόμαστε σαν κομμουνιστές ή συριζαίοι.. σας λέμε ότι εμείς το σκεφτήκαμε και το φιλοσοφήσαμε.. Τα Μασάλια δεν πρόκειται να μέσα από αυτό το μετερίζι να ξυπνήσουν τους κοιμισμένους.. Έτσι το σκεφτήκαμε βέβαια αρχικά.. έτσι και το μετανιώσαμε αργότερα.. οι κοιμισμένοι να ξυπνήσουν από μόνοι τους. Τα Μασάλια θα κάνουν υπομονή και απλά θα παρατηρούν. Προς επιβεβαίωση και δικαίωση μας.. θα διαπιστώσουν εκείνοι που περίμεναν Μεσσίες.. ότι τα θαύματα δεν γίνονται με λιβανιστήρια..

Επιτρέψτε μας τώρα κύριε Μητσοτάκη να στείλουμε και μερικά μηνύματα στους ανθρώπους που σας έδωσαν το 40άρι στην κάλπη.. 

Αγαπητοί κοιμώμενοι ψηφοφόροι.. ενημερωθείτε λίγο και για τις εξελίξεις στη Novartis.. Ενημερωθείτε και για το τι παθαίνουν όσοι θέλουν να ανοίξουν το στόμα τους για την υπόθεση Noor1..

Επίσης: Τι γίνεται φασιστάκια με τη γαλάζια μάσκα; Hot spot ή εκλογικά κέντρα ανοίγουν οι δικοί σας; Μήπως θέλετε μεταγραφή την Τασία; Λέμε μήπως..

Τέλος: Η Μακεδονία.. στα γνήσια λατινικά.. γράφεται ως Makedonia ή ως Macedonia; Για να ξέρουμε εν πάση περιπτώσει.. ποιο είναι το σωστό.. Κοιτάξτε τώρα μη μας τη φορέσει κι αυτός ο Γκρουέφσκι - το ιδεολογικό σας ταίρι - και το ρίξετε στη συμφωνία των Πρεσπών.. αυτήν την όντως ηλίθια συμφωνία του Τσίπρα.



ΥΓ: Μη σας μπερδεύει η τελευταία φράση. Στα Μασάλια δεν είμαστε κομματικοί οπαδοί. Έχουμε άποψη. Η συμφωνία των Πρεσπών δεν ήταν καλή για την χώρα μας. Ούτε το timing υπήρξε καλό. Βλέπετε τώρα πως γίνεται το πισωγύρισμα και κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.. Και καλά θα κάνει.. Εφόσον οι λαοί δεν την θέλουν.. Στο κάτω κάτω.. ας έκαναν πρώτα δημοψήφισμα οι Τσίπρας και Ζάεφ.. Κύριε Μητσοτάκη.. εσείς συμφωνείτε μαζί μας; χαχαχαχαχα.. καλό ε;

2 σχόλια:

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab