, ,

Βρήκα 5 αστεία σκίτσα για την ομιλία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ. Σ’ ευχαριστώ Αρκά!


Ο πασίγνωστος σκιτσογράφος.. ο οποίος κρύβει πολύ καλά την ταυτότητά του – να ένα στοιχείο που μου αρέσει πάνω του – πέραν της ανυπέρβλητης καλλιτεχνικής του αξίας.. τα τελευταία χρόνια έχει χαρακτηριστεί και από την αντι-συριζαϊκή του στάση. Πολέμιος – ίσως ο μεγαλύτερος – της παρούσας κυβέρνησης.. έχει σε κάθε ευκαιρία δημοσιεύσει ευφάνταστα σκίτσα τα οποία σατιρίζουν μέλη της κυβέρνησης, συμπεριφορές, και δηλώσεις ακόμη.

Προσωπικά – δεν τον είδα να «πολεμά» τον υποψήφιο για επόμενο πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Μου κάνει εντύπωση το υπόψη γεγονός.. καθότι ο γαλάζιος πρόεδρος έχει και γαλάζια τσέπη, και γαλάζια ιδεολογία, και γαλάζιες πεποιθήσεις.. καθώς και γαλάζιες προθέσεις όσον αφορά τη διακυβέρνηση. Πως λοιπόν ένας σκιτσογράφος του λαού.. δεν ασκεί διόλου κριτική στον επερχόμενο πρωθυπουργό της χώρας;

Δεν πειράζει.. αφού δεν το κάνει ο ίδιος… θα το κάνω εγώ.. με δική του όμως δουλειά.. χρησιμοποιώντας τα δικά του σκίτσα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην ΔΕΘ και υποσχέθηκε πολλά.. πάρα πολλά.. 


Ε.. κύριε Αρκά.. δεν του ταιριάζουν αυτά τα σκίτσα;






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab