, , , ,

Έτσι κερδίζονται οι εκλογές δήμαρχε.. Κοίτα να μαθαίνεις!


Έτσι κάπως θα το έλεγε ο μεγάλος Αλέφαντος στον δήμαρχό μας Χρήστο Παγώνη.. ο οποίος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον θώκο του στις εκλογές του Μαΐου.. Μα να έχεις μπροστά σου το μεγάλο όπλο.. το θαλασσινό καρναβάλι.. και να μην το αξιοποιήσεις στο έπακρο; Να έχεις – για πόσο ακόμα; - μαζί σου τη Λίλιαν και να μη μιλά η πόλη για σένα μέχρι την κάλπη;

Δήμαρχε.. ο δρόμος είναι ένας.. και λέγεται χτύπημα στο συναίσθημα.. στην καρδιά του δημότη. Κάναμε τα προηγούμενα καρναβάλια με θεματολογία από την ελληνική μυθολογία.. και δεν τοποθετήσαμε την επικαιρότητα.. η οποία είναι αρκούντος σημαντική για τη ζωή των δημοτών.. και βέβαια συζητιέται και μεταδίδεται.. με μεγάλα γράμματα το μεταδίδεται..

Στην επικαιρότητα σήμερα πρωταγωνιστεί η συμφωνία των Πρεσπών.. και τα πολιτικά της παράγωγα. Οι πολιτικοί μας «έδωσαν λύση» σε ένα μεγάλο εθνικό θέμα.. και η σάτιρα που περιέχει ένα καρναβάλι.. μπορεί να σχολιάσει με εύστοχο τρόπο αυτήν την λύση.. Η έξοδος του αλυτρωτισμού προς τη θάλασσα.. το Αιγαίο μας.. σχεδιάζεται μέσα από τον σφετερισμό της ιστορία μας. Η αρπαγή του Μ. Αλεξάνδρου αφορά στο σήμερα.. και σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή του κόσμου πιο πολύ από την αρπαγή της ωραίας Ελένης..

Με ένα σύγχρονο θαλασσινό καρναβάλι μπορεί να κλείσει ο κύκλος αυτής της θητείας με απόλυτη επιτυχία.. όσον αφορά τουλάχιστον στην εξωστρέφεια.. Όλη η Ελλάδα θα ασχοληθεί.. τα δελτία θα το δείξουν.. και το συμπαθητικό πρόσωπο του δημάρχου αυτής της πόλης θα μαθευτεί όχι μόνο στα σύνορά της.. αλλά…

Παίξε μπάλα αγόρι μου.. οι εκλογές θέλουν σύστημα να κερδηθούν.. ιδίως τώρα.. που απέναντι έχεις Βάκα και Καθαροσπόρη.. Αν δεν βάλεις τώρα το γκολάκι.. σχεδόν στο 90΄… μην περιμένεις να πάρεις το ματς.. Στα Μασάλια το πιστεύουμε.. να καταγραφεί παρακαλώ.. οι εκλογές κερδίζονται στη θάλασσα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab