, ,

Αύριο πάμε στου Χατζηγιαννάκη.. Κερνάει ειδήσεις..


Από τα πολλά που διαδίδονται για τον Μίλτο Χατζηγιαννάκη σημειώστε καταρχάς τρία. Υπήρξε πετυχημένος δήμαρχος Σκύρου, είναι κατά τα λεγόμενα το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά.. και είναι φίλος του Αλέξη Τσίπρα. Αναφερόμαστε φυσικά στον υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας με τον Σύριζα.. Μίλτο Χατζηγιαννάκη. Παρένθεση.. το αν θα βγει πρώτος, δεύτερος ή τελευταίος.. θα το κρίνει μονάχα ο λαός.

Τον Μίλτο Χατζηγιαννάκη τον συναντήσαμε πριν λίγο καιρό σε μια ημερίδα για την τοπική αυτοδιοίκηση που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα. Αυτό που είδαμε.. είναι ότι απέναντί μας είχαμε έναν πολύ εύστροφο άντρα που έχει την αρετή να ερμηνεύει τα πολιτικά πράγματα μέσα από μια διανόηση πιο ανθρωποκεντρική από αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τους πολιτικούς.. Αυτό δεν σας το κρύβουμε.. μας άρεσε..

Τέλος πάντων.. ας φτάσουμε και στο προκείμενο.. που είναι αυτό που γράφουμε στον τίτλο.. Τι δηλαδή είναι αυτό; Μια πρόσκληση του υποψήφιου βουλευτή για ανοιχτή συζήτηση που αφορά στην επόμενη μέρα του τόπου μας. «Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 19.30, σε ανοιχτή συζήτηση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στο Πάρκο των Παλιών Εργατικών Κατοικιών (Καμάρες). Ελάτε να συνομιλήσουμε για την επόμενη μέρα του Νομού μας, για την Εύβοια!»

Δεν νομίζουμε να μας κεράσει λουκούμια ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης στην συζήτηση που μας προσκαλεί.. Μάλλον ειδήσεις περιμένουμε να μας κεράσει.. μιας και η νοοτροπία του είναι τέτοια που μόνο για σημαντικά πράγματα θα έστηνε μια κουβέντα.. Θα πει πράγματα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.. κι ευελπιστούμε αυτά να είναι πραγματοποιήσιμα και όχι ουτοπικά υπό την άνεση της πιθανής ήττας στις ερχόμενες εθνικές εκλογές..

Μπροστά μας θα τον βρούμε.. μπροστά του θα μας βρει.. Γι’ αυτό.. ότι πει αύριο στη συζήτηση θα αποτελεί συμβόλαιο.. Αξίζει λοιπόν να δώσουμε το παρών..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab