, ,

Θα μπορούσε την υπέρβαση στην κάλπη της Εύβοιας η Άννα Παππά;


Όμορφο αγώνα έδωσε η κα Άννα Παππά.. Απέδειξε ότι μια γυναικά μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο.. Ένα πρόσωπο βγαλμένο από την κοινωνία.. με αγαθά πολιτικά χαρακτηριστικά.. σίγουρα θα σηματοδοτήσει με την παρουσία της το μέλλον του τόπου και της παράταξης.

Σχεδόν ολοκληρώνεται η καταμέτρηση των σταυρών.. και η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας με τη ΝΔ κόντεψε τις 7 χιλιάδες σταυρούς προτίμησης. Όλοι αυτοί οι πολίτες, είδαν στο πρόσωπο της Άννας Παππά μια δυναμική γυναίκα, που ως βουλευτίνα θα αγωνίζονταν για τον νομό.. και για τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά και ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον..

Γνωρίζοντας την κα Παππά.. στα Μασάλια διακρίναμε μια γυναίκα προσγειωμένη και με λογική. Μη σας κάνει εντύπωση το «με λογική».. γιατί κυκλοφορούν πολλά ψώνια που ασχολούνται με την πολιτική. Η κυρία Παππά δεν προλαβαίνει ούτως ή άλλως να ψωνιστεί.. γιατί έχει και τρία παιδιά.. και έχει και τη δουλειά της η οποία έχει αυξημένες υποχρεώσεις. Μάλλον θα λέγαμε ότι η Παππά θα λείψει από την πολιτική και όχι η πολιτική από την Παππά..

Το ερώτημα εν τέλει που μένει να απαντηθεί.. είναι το αν θα μπορούσε η υποψήφια Άννα Παππά να κάνει την υπέρβαση και να εκλεγεί. Η απάντηση η δική μας.. που είναι βέβαια και η θέση μας… είναι ότι θα μπορούσε. Φέτος το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της ΝΔ πληρώθηκε από δυναμικούς υποψήφιους άντρες. Εκτός του Σίμου Κεδίκογλου που ήταν και το φαβορί.. ο Θανάσης Ζεμπίλης υπήρξε το πρόσωπο που ακούγονταν ως το αντίπαλο δέος στην ηγεμονία του πρώτου. Από εκεί και πέρα.. η Άννα Παππά θα μπορούσε να ανταγωνιστεί και να διεκδικήσει την Τρίτη θέση. Αυτήν την θέση την κατέλαβε ο Σπύρος Πνευματικός.. ένας άνθρωπος που τον σύστησε στις περιοδείες του στο νομό ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το ήθελε ο πρόεδρος.. τον έβγαλε βουλευτή. Μετά.. ρόλο έπαιξαν και οι συνεργασίες.. Ξέρετε.. ψηφοδέλτια έτοιμα με δυο σταυρούς.. μισή δουλειά μαθές για τον κάθε υποψήφιο..

Η κα Άννα Παππά έπαιξε καθαρά και με μόνο όπλο τα ποδαράκια της που γύρισαν όλον τον νομό.. και την καθαρότητα των λόγων της. Με τον όμορφο αυτόν αγώνα κατάφερε να την τιμήσουν με την ψήφο τους περί τους εφτά χιλιάδες συμπολίτες μας.. Εξαιρετική επίδοση δεδομένων των συνθηκών.. Αν η κα Παππά συνεχίσει με την ίδια αξιοπρεπή στάση απέναντι στον λαό.. ο λαός κάποτε θα την δικαιώσει.. Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό.. η πέμπτη θέση απείχε πολύ λιγότερους ψήφους από την βουλή από άλλες φορές.. και εμείς ευχόμαστε – για το καλό του τόπου μας – να την ξαναδούμε στις επάλξεις της εθνικής κάλπης..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab