, , ,

Αφού αυτός λέει «όλα καλά πάνε».. τότε κι εγώ συμφωνώ!


Καλώς ήρθαμε.. καλώς σας βρήκαμε! Επιστρέφουμε τα Μασάλια.. και ελπίζουμε η νέα σεζόν που ξεκινά.. να πάει καλά για όλους μας.. Να πάει καλά η χώρα.. η οικονομία.. τα εθνικά.. και όλοι οι κοινωνικοί τομείς. Φυσικά.. για να πάνε όλα καλά.. θα πρέπει να πετύχει η κυβέρνηση. Για να δούμε.. θα τα καταφέρει; Είναι νωρίς ακόμα να κρίνουμε και την κυβέρνηση.. αλλά και τις τοπικές αρχές. Είναι ακόμα νωρίς να κρίνουμε κι όλους εκείνους που έκριναν με πάθος.. μονόπατα εντούτοις.. Σήμερα.. προφανώς τα βλέπουν όλα καλά. Εεε.. και αφού αυτοί λένε ότι «όλα καλά πάνε».. εμείς γιατί να διαφωνήσουμε; Μήπως γιατί:

Πολύ μεγάλη μεταναστευτική ροή τις τελευταίες ημέρες, η Μόρια πιο γεμάτη από ποτέ.

Χαμός στα Εξάρχεια.. πήραν μέχρι και τα κλειδιά από τις μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ οι αναρχικοί.

Πρωτογενή πλεονάσματα; Αφήστε τα μωρέ για του χρόνου.

Όλα ΝΑΙ για τη συμφωνία των Πρεσπών – Μέτωπο με Σαμαρικούς που βρυχούνται σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Novartis; Ποια Novartis;.. και ποια σκευωρία; Πού είναι η εξεταστική οέο;

Επενδύσεις; Αν και νωρίς ακόμα.. εκτός του Ελληνικού που ήδη βρίσκονταν στα σκαριά.. δεν έχει βγει στη δημοσιότητα κάποια εντυπωσιακή πρόταση.. Άντε να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Τα τούρκικα ερευνητικά σκάφη βολτάρουν στο Αιγαίο μπαινοβγαίνοντας στην ελληνική ΑΟΖ.. αλλά ευτυχώς δεν είναι ο Πάνος στο υπουργείο να κάνει κανένα θέμα.. οπότε οι άνθρωποι μπαινοβγαίνουν δίχως άγχος..

Plus: Ωραίες οι προτάσεις Μητσοτάκη για την επιστροφή (προσωρινή υπό μορφής επίδειξης) των αρχαίων γλυπτών από την Γαλλία και την Μ. Βρετανία.. αλλά όταν γράφεις στα παλιά σου υποδήματα τους επιστήμονες του ΚΑΣ για να προχωρήσουν οι επενδύσεις όπως τις θέλουν οι επιχειρηματίες.. τότε μάλλον στοχεύεις στο να μην έρθεις σε ρήξη με τους ευαίσθητους σε ζητήματα πολιτισμού παρά νοιάζεσαι πραγματικά..

Είπαμε.. είναι νωρίς ακόμα να κρίνουμε.. Μήπως όμως και για κάποιους.. να γίνουν έστω και σήμερα πιο αντικειμενικοί.. προτού είναι γι αυτούς πολύ αργά;

Για τα τοπικά δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι.. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.. Πολλές οι προσδοκίες για Φάνη Σπανό και Έλενα Βάκα.. δικαιολογημένες μιας που και οι δυο είναι άνθρωποι που θέλουν να γραφτούν στην ιστορία ως καλοί κι επιτυχημένοι ηγέτες της τοπικής αυτοδιοίκησης..

Αναμενόμενα τα πρόσωπα που στελεχώνουν τις θέσεις ευθύνης στον δήμο Χαλκιδέων. Ψηλά ο πήχης των στόχων για τη νέα δήμαρχο. Βλέπουμε πιθανή συνεργασία με απερχόμενο δήμαρχο για να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα Παγώνη. Σκληρή αντιπολίτευση Καθαροσπόρη για τα ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών. Με την συνδρομή μερίδας της αντιπολίτευσης θα προχωρήσει και ο Φάνης Σπανός στην περιφέρεια. Πιστεύουμε πως η σχέση που έχει αναπτυχθεί με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη θα αποβεί σε όφελος της Στερεάς και δη τα Εύβοιας.. όσον αφορά ιδίως στην τουριστική συνεργασία.

Λοιπόν.. εδώ είμαστε και θα τα λέμε. Κι εσείς όμως.. μπορείτε να μας στέλνετε mail ή inbox στις σελίδες μας στο fb.. ότι θέλετε για να δημοσιεύσουμε.. άρθρα με απόψεις - γνώμες.. ειδήσεις και προσκλήσεις εκδηλώσεων.. καταγγελίες.. ή ότι άλλο θέλετε.


Φωτο: Από επεξεργασία σκίτσων του Αρκά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab