, ,

Η πρόταση μας για το ΣΚ… η «Καλόγρια» στο ΜΑΓΙΑ movietone!


Σαββατόβραδο.. και μετά το θρίλερ της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ - το έχει το θρίλερ στο πρόσωπο ο άνθρωπος - τι πιο καλύτερο από το να δούμε μια ταινιάρα στον κινηματογράφο.. και μετά να χαλαρώσουμε με ποτάρες στην παραλία; Για τον λόγο αυτό.. τα Μασάλια σου προτείνουν μια ταινία που από τη μια είναι σοκαριστική λόγω εφέ και περιβάλλοντος και από την άλλη δοκιμάζει (κλέβει εκκλησία για να λέμε την αλήθεια) στο να ξεγελάσει το κοινό (μάλλον αυτούς που τρομάζουν εύκολα) περί της πλοκής και του σεναρίου..

THE NUM

Όταν μια νεαρή καλόγρια αυτοκτονεί σε ένα μοναστήρι της Ρουμανίας, ένας ιερέας με θολό παρελθόν και μια ασκούμενη μοναχή στέλνονται από το Βατικανό για να διερευνήσουν τον θάνατό της, όμως στην πορεία έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από ένοχα μυστικά.

Διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, την πίστη και τις ίδιες τις ψυχές τους, έρχονται αντιμέτωποι με μία δαιμόνια δύναμη στο πρόσωπο μιας καλόγριας. Η μονή μετατρέπεται σε τρομακτικό πεδίο μάχης ανάμεσα στους ζωντανούς και τους καταραμένους.

Το πιο σκοτεινό κεφάλαιο στο επιτυχημένο σύμπαν των ταινιών «Το Κάλεσμα» επικεντρώνεται στην προέλευση του απόλυτα τρομαχτικού χαρακτήρα, της Δαιμονικής Καλόγριας, που εξαπολύει όλες τις σατανικές δυνάμεις της σε ένα απομονωμένο μοναστήρι στη Ρουμανία του 1952. 



Στο -πιο ανατριχιαστικό δεν γίνεται- spin-off και sequel μαζί πρωταγωνιστεί ο Ντέμιαν Μπισίρ («Οι Μισητοί Οκτώ») και η Τάσια Φαρμίγκα («American Horror Story»), καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την Μπόνι Άαρονς στον φρικιαστικό ρόλο της Διαβολικής Καλόγριας που υποδύθηκε για πρώτη φορά με τεράστια επιτυχία στο «Κάλεσμα 2».

Ο Τζέιμς Γουάν, επικεφαλής του franchise που έχει σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, παραδίδει τα ηνία της σκηνοθεσίας στον πολλά υποσχόμενο Κόριν Χάρντι («The Hallow»), ενώ το σενάριο υπογράφει ο εραστής του τρόμου Γκάρι Ντάουμπερμαν.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΜΑΓΙΑ movietone 13-19/9/2018
Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ / THE NUN
ΩΡA ΠΡΟΒΟΛΗΣ:22.30


ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

ΑΒΑΝΤΩΝ 83 ΧΑΛΚΙΔΑ
2221 025625

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab