, ,

Ανακοινώνεται ο Φάνης Σπανός ως ο εκλεκτός της ΝΔ για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.


Ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός θα είναι ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιφέρεια Στερεά Ελλάδας μετά από εισήγηση του Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος θα είναι ο υποψήφιος της ΝΔ για τον Δήμο της Αθήνας. Η αλήθεια είναι ότι πολλά τοπικά μέσα το είχαν εδώ και πολύ καιρό αποκαλύψει.. εντούτοις στα Μασάλια δεν το πιστεύαμε.. αν και το ίδιο συνομολογούσαν και οι δικές μας πηγές.

Στα Μασάλια πέσαμε έξω.. καθώς κατά πρώτον θεωρούσαμε ότι δεν θα άφηναν οι Λαμιώτες να τους φύγει η υποψηφιότητα.. και επιπλέον ότι η περιφέρεια δεν θα ήτο πιο ελκυστική από τον δήμο Χαλκιδέων για τον Φάνη Σπανό.. ούτε και πιο εύκολη. Βέβαια για το δεύτερο σιγουρευτήκαμε σύντομα ότι δεν θα αποτελούσε μια σοβαρή αιτία για να επηρεάσει το παρασκήνιο γύρω από την υποψηφιότητα. Τελικά.. αυτό που φαίνεται ότι υπερίσχυσε είναι η εσωτερική κατάσταση του κόμματος.. και το χάρισμα του Φάνη Σπανού να εμπνεύσει και να ενώσει την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη ώστε να δώσουν όλοι μαζί τη μάχη της κάλπης.

Ο Φάνης Σπανός είναι ένα στέλεχος καθαρά αυτοδιοικητικό, με οικογενειακή παράδοση στον συγκεκριμένο χώρο καθώς είναι ανιψιός του πρώην Δημάρχου Χαλκιδέων Γιάννη Σπανού. Παράλληλα θα είναι ένας από τους νεότερους σε ηλικία υποψήφιους στις περιφερειακές εκλογές καθώς είναι γεννημένος το 1984, έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος αλλά και αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων. Το 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος και έκτοτε υπηρετεί ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Μολαταύτα.. αυτό που μας ενδιαφέρει όλους εμάς.. είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Φάνη Σπανό ρε ρόλο περιφερειάρχη. Στα Μασάλια δηλώνουμε δημοσίως ότι ο υποψήφιος χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης μας.. και πιστεύουμε ότι θα δουλέψει με εντιμότητα, ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση και σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους αυτού του τόπου. Τι περιμένουμε; Να μάθουμε αλήθειες.. να μάθουμε το τι μπορεί να γίνει, ποια έργα, ποιες αλλαγές στη ζωή μας. Υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα στην περιφέρεια.. και στην Εύβοια φυσικά που μας αφορά περισσότερο. Προβλήματα περιβαλλοντικά (Ασωπός, Μεσσαπία κτλ), προβλήματα δομικά (δρόμοι, παρακάμψεις, γέφυρες κτλ), προβλήματα κοινωνικά (ανεργία, φτώχεια).. και προβλήματα ανάπτυξης καθώς για τους Ευρωπαίους φαίνεται ότι είμαστε πλούσιοι λόγω του ότι το κατά κεφαλήν εισόδημα είναι αυξημένο επειδή τυγχάνει να βρίσκεται στην περιφέρεια η βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων… οπότε τα κονδύλια της ΕΕ για την ανάπτυξη είναι περιορισμένα.

Άρα όπως αντιλαμβάνεστε.. ο Φάνης Σπανός θα έχει δύσκολο έργο. Έως εντούτοις να βρεθεί σε θέση μάχης από το πόστο του περιφερειάρχη.. θα πρέπει να δώσει τη μάχη της κάλπης.. και δεν θα είναι διόλου εύκολη αυτή η μάχη. Απέναντί του θα έχει πολύ σημαντικές προσωπικότητες. Θα έχει τον Δημήτρη Αναγνωστάκη, τον νυν ΓΓ του υπουργείου προστασίας του πολίτη, ο οποίος θα έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, την Κατερίνα Μπατζελή η οποία είναι η εκλεκτή του ΚΙΝΑΛ.. και άλλους βέβαια.. Απόστολο Γκλέτσο και ούτω καθεξής..

Καλή επιτυχία λοιπόν στον Φάνη Σπανό.. και καλόν αγώνα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab