, ,

Αντιμέτωπη με παράπονα δημοτών η νέα δήμαρχος.


Οι προσδοκίες που καλλιέργησε η νέα Δήμαρχος.. και το υψηλό ποσοστό που έλαβε στην κάλπη.. καθίστανται ως βαρύ φορτίο στις πλάτες της Έλενας Βάκα.. φορτίο που καλείται σιγά σιγά να σηκώσει. Ο κόσμος αδημονεί να νιώσει στην καθημερινότητά του αυτό το περιβόητο σύνθημα της νίκης Βάκα.. που δεν είναι άλλο από το «Αλλάζουμε». 

Δυστυχώς, η τύχη δεν είναι με το μέρος της δημάρχου, καθόσον τις τελευταίες ημέρες, λόγω βλαβών στους αγωγούς παροχής νερού ή λοιπών βλαβών.. που συνέπεια έχουν τις πολύωρες διακοπές νερού σε περιοχές της πόλης μας.. η κα Βάκα έρχεται αντιμέτωπη με τα παράπονα των δημοτών.. οι οποίοι τα εκφράζουν (και) διαδικτυακά. 

Οι δημότες κυρία Βάκα, καλώς ή κακώς ήταν είναι και θα είναι αυστηροί με τους διοικούντες. Σαφώς, και δεν φταίει η νέα σας δημοτική αρχή για τις κακές αυτές εξελίξεις. Φταίνε ειρήσθω εν παρόδω ορισμένοι.. οι οποίοι προεκλογικά έκαναν σημαία αντίστοιχα φαινόμενα διακοπών νερού. Αφιερωμένα λοιπόν τα παρακάτω σχόλια, τα οποία αντλήσαμε από τον σχολιασμό που σας έκαναν στην ανακοίνωση της διακοπής μέσα από τη σελίδα του Δήμου Χαλκιδέων στο facebook, σε όλους εκείνους που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ασκούν πολιτική Γκόρτσου.. Απολαύστε τα άριστοι εσείς..

Διακοπή υδροδότησης στο κέντρο της Χαλκίδας

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι λόγω προγραμματισμένης επισκευής βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην Kάνηθο Χαλκίδας, την Τρίτη 17/09/19 θα γίνει διακοπή νερού που θα επηρεάσει την περιοχή του κέντρου της Χαλκίδας (Υψηλή Ζώνη).
Το εκτιμώμενο διάστημα που θα επηρεαστεί η παραπάνω περιοχή είναι την Τρίτη 17/09/19 από τις 09:00 ως τις 17:00.
  • Η υψηλή ζώνη ποιες περιοχές καλύπτει;
  • Οτι είναι υποχρεωμένοι όλοι να γνωρίζουν ποιά είναι η υψηλή ζώνη τώρα και θα καταλάβουμε που θα γίνουν οι διακοπές.
  • Έλεος!!είναι πολλές οι ώρες!!Κάντε το όλο το βράδυ!!!
  • Ιησούς Χριστός νικάει τόσες ώρες χωρίς νερό ??? Έλεος δηλαδή ???!!!
  • Δεν πρωτοτυπουμε 🙄
  • Έτσι σκίστε λίγο ακόμα την αγορά..
  • να ξυπνησουν μετο πρωτο φωσ τησ ημερασ,,,,κι οχι να πιανουν απο τισ 9.30 κι βαλε κι αργα τα...ζα
  • Εισαστε η ντροπη των δημοτικων επιχειρήσεων υδρευσης της χωρας.... Ηρθα με την οικογένεια μου για διακοπές, ανακοινώσατε 2 διακοπες νερου στην περιοχη μας κ ούτε μια δεν πραγματοποιήθηκε....
  • Εμεις τέτοια ενημέρωση θέλουμε ?? Τετοια εγκυροτητα ονειρευτηκαμε ??
  • Ντροπη στην δημοτικη αρχή αλλα κ στην νομαρχια ....!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab