, , ,

Από πίτα σε πίτα.. μέχρι να κερδίσουν των θώκο του δημάρχου!


Κάποτε κοιτούσαμε τον υποψήφιο δήμαρχο στη γραβάτα.. Όσο πιο πολύ ο δείχτης παρέκλινε από το έδαφος.. τόσα περισσότερα κιλάκια έβαζε ο υποψήφιος.. άρα κάπως έτσι μετρούσαμε σε πόσες πίτες συλλόγων παρευρίσκονταν.

Σήμερα δεν γίνεται αυτό.. καθώς λίγο το dress code που καθιέρωσε ο Τσίπρας και αφήνει τη γραβάτα μόνιμα στη ντουλάπα.. λίγο ότι έχουμε και γυναίκες υποψήφιες.. άρα η μέθοδος της γραβάτας δεν πιάνει. Παρ’ όλα αυτά.. οι υποψήφιοι τρέχουν να προλάβουν όσες περισσότερες πίτες μπορούν.. προκειμένου να κάνουν δημόσιες σχέσεις ενόψει των εκλογών.

Στα Μασάλια επικροτούμε την παρουσία στις πίτες.. αλλά δεν θέλουμε να τη βλέπουμε μόνο προεκλογικά. Το ότι μπορούν σήμερα ακόμα οι σύλλογοι να κόβουν την πίτα τους με εκδήλωση.. αυτό είναι θετικό. Η ομαδικότητα και το πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας είναι αυτό που μπορεί να μας βγάλει από τον βάλτο της κρίσης και των μνημονίων.

Άρα καλά κάνουν οι υποψήφιοι και τις γυρνούν όλες. Είναι φρονούμε μια καλή ευκαιρία να μιλήσουν για το δικό τους αφήγημα στη διοίκηση της πόλης. Είναι οι πίτες κάτι ανάλογο με τον τροχό της τύχης.. Αν παίξεις σωστά.. μπορεί να κερδίσεις πολλά! Εδώ δεν μιλάμε για το αυτοκίνητο.. αλλά για την πολυθρόνα.. τον θώκο του δημάρχου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab