, , ,

Έμπαινε Τάσο Ζορό.. Βάλ’ τον στη θέση του τον Άδωνη.


Όλα κι όλα Άδωνη.. λέγε ότι θέλεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Καμμένο και τον Πολάκη.. αλλά όταν μιλάς για τον τόπο μας.. να το σκέφτεσαι δυο φορές αυτό που θα πεις.. Γιατί; Επειδή θα ρθει ο Τάσος ο Πρατσόλης και θα σε βάλει στη θέση σου.. Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος Πρατσόλης και ως άλλος Ζορό.. απάντησε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ.. χαρακτηρίζοντάς τον εν’ ολίγοις και ως αρχιτέκτονα των ψευδών ειδήσεων.. των fake news κατά την καθομιλουμένη..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ


Οι προκλητικές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΝΔ ‘Αδωνι Γεωργιάδη σχετικά με το πρώην ΤΕΙ στα Ψαχνά και τώρα πλέον τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, μετά τη νομοθετική παρέμβαση της Κυβέρνησής μας, για την οποία είμαστε περήφανοι, αποδεικνύουν ότι τιμά τον τίτλο του ως αρχιτέκτονα των fake news.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο αριθμός των φοιτητών δεν θα μειωθεί όπως ψευδώς ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης, παρέλειψε εσκεμμένα φυσικά να αναφερθεί στην ουσιαστική αναβάθμιση ακαδημαϊκή, κοινωνική αλλά και οικονομική της περιοχής, καθώς οι προοπτικές που δίνει η λειτουργία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στα Ψαχνά με οκτώ σύγχρονα τμήματα, και μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και η Τεχνόπολη Ευρίπου είναι πολύ σημαντικές.

Αντίθετα, η ΝΔ με το περιβόητο σχέδιο “Αθηνά”, κατάφερε να αποδυναμώσει τη λειτουργία του ΤΕΙ, καθώς έφυγαν τμήματα από την περιοχή αλλά και να υπονομεύσει τη συγκρότηση του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.

Η δική μας στήριξη στην ανάπτυξη της περιοχής είναι έμπρακτη και μετρήσιμη. Στον κύριο Γεωργιάδη αφήνουμε τον ρόλο του διακινητή ψευδών ειδήσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab