, ,

Τι σόι δήμαρχο θέλουμε στην Χαλκίδα; (Μέρος 4/4)


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο θα επηρεάσει τη ζωή μας σε αυτόν τον όμορφο τόπο.. σε όλες τις περιοχές του δήμου Χαλκιδέων.. το ποιος θα βγει Δήμαρχος την ερχόμενη Κυριακή; Στα Μασάλια αναλογιζόμενοι το βάρος των στιγμών παίρνουμε θέση.. και με 4 θεματικά άρθρα σας γνωρίζουμε 4 λόγους που μας κάνουν να θέλουμε για δήμαρχο Χαλκιδέων τον Χρήστο Παγώνη.

Συνοπτικά οι 4 λόγοι, οι οποίοι βέβαια θα αναπτυχθούν σε ισάριθμα άρθρα, είναι οι εξής:

Θέλουμε δήμαρχο Χαλκίδας να μην φοβάται τα οράματα..
Θέλουμε δήμαρχο Χαλκίδας να κόβει τους Γόρδιους δεσμούς..
Θέλουμε δήμαρχο Χαλκίδας να είναι δίπλα στους δημότες και όχι δίπλα στο κόμμα..
Θέλουμε δήμαρχο να έχει ορίζοντα δημάρχου και όχι ορίζοντα βουλευτή..

Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε τι εννοούμε όταν λέμε ότι θέλουμε δήμαρχο να έχει ορίζοντα δημάρχου και όχι ορίζοντα βουλευτή.

Αυτήν η εξήγηση είναι πολύ απλή. Ο Χρήστος Παγώνης μιλά και σχεδιάζει με ορίζοντα 2 και 3 θητειών δημάρχου. Όλα του τα έργα, όλο το όραμα, το πώς φαντάζεται τον δήμο μας.. όλα φανερώνουν έναν άνθρωπο που σκέφτεται μόνο την πόλη του. Δεν φαντάζεται κανείς.. ούτε πιστεύει.. ότι ο Χρήστος Παγώνης έχει βλέψεις.. στον εγγύς χρονικό ορίζοντα.. για βουλευτικά ή άλλα εκτός δήμου αξιώματα.

Άραγε.. η Έλενα Βάκα.. θεμελιώνει ανάλογο ορίζοντα για τον δήμο μας.. ή έχει και το νου της για κάτι άλλο.. όπως για κάποιο βουλευτικό αξίωμα στο εγγύς μέλλον;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab