,

«Απαράδεκτα φθηνό» το νερό για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου. Τέτοιοι είναι.. μόνο να κρίνουν ξέρουν οι ανεκδιήγητοι..


Μία περίεργη άποψη που εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, κατά τη συνεδρίαση της υποεπιτροπής υδατικών πόρων της Βουλής. Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλάκις με τις δηλώσεις του, «το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό και η σπατάλη του εξωφρενική».

Συγκεκριμένα.. ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δήλωσε ότι «οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Αυτήν την άποψη.. λογικά πρέπει να την έχει ο Μπάμπης.. άντε και καμιά εκατοσταριά σε όλη την Ελλάδα.. Πληρώνουμε ακριβά το ρεύμα, τα τέλη που συνοδεύουν τον λογαριασμό, πληρώνουμε απίστευτους φόρους – ΝΑΙ ο Σύριζα θα μου πείτε – πληρώνουμε ακριβά ενοίκια, πληρώνουμε ακριβό πετρέλαιο και βενζίνη κίνησης, πληρώνουμε ακριβό τηλέφωνο και ίντερνετ.. Ένα νερό μας έμεινε φθηνό.. σε μια χώρα που έχει άφθονο καλό νερό.. να το πληρώσουμε κι αυτό ακριβό κύριε Μπάμπη μας;

Στον Σύριζα ανησυχούν.. ότι όπως το ρεύμα.. και το νερό θα δοθεί βορά στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Είναι να μην ανησυχούν; Αφού βλέπουν ότι ξεκίνησε το ψαλτήρι.. Ο Μπάμπης.. αργότερα κι άλλοι της σειράς του.. θα ξεκινήσουν να το πετούν που και που.. ως λογικό και αναγκαίο να γίνει.. Φυσικά θα φταίει ο Σύριζα.. ίσως και γι αυτό τα τρέχουν τώρα.. ώστε να τα χρεώσουν πιο εύκολα.

Στα Μασάλια το λέμε.. γυρνάμε στα μνημόνια. Γιατί; Διότι ορισμένοι δεν δέχονται να χάσουν τίποτα.. κι ας χάσουμε όλοι οι υπόλοιποι – απλοί άνθρωποι – όλο μας το βιός.. Ο Μπάμπης είναι απαράδεκτος και είναι Μπάμπης.. γιατί τόσο σεβασμό αξίζει σε κάποιος ο οποίος πετά τέτοιες κοτρόνες.. Και δεν υπάρχει εξήγηση σ’ αυτό… Ούτε ο πιο ηλίθιος πολιτικός δεν θα έκανε μια τέτοια τοποθέτηση καταλάθος.. και ο Μπάμπης μόνο ηλίθιος δεν είναι..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights @ Journal 2014 - Designed By blogger - SEO Plugin by MyBloggerLab